bomen 960-200

Toepassingen voor de uitvaart

"Standaard op maat"

Brain Ware Support overeenkomst     

Goed werkende apparatuur en besturingssoftware zijn van essentieel belang voor een goed werkende toepassing en dat is in de uitvaartbranche een must. Professionele installatie en regelmatig onderhoud worden gegarandeerd met de Brain Ware Support overeenkomst en kunnen veel ergernis en tijdverlies voorkomen. Met een Brain Ware support overeenkomst  blijft uw systeemsoftware up-to-date en worden essentiële zaken als back-up, virus bescherming, spyware en inbraakbeveiliging op regelmatige basis gecontroleerd. En dat geldt vanzelfsprekend ook voor het onderhoud van netwerkservers als de Microsoft Small Business server (SBS) en de Microsoft Exchange Server. De ervaren en gecertificeerde specialisten van Brain Ware staan voor kwaliteit.   

Kies voor zekerheid, kies voor een Brain Ware Support overeenkomst

Wanneer u voor een Brain Ware Support Overeenkomst kiest, worden een vast aantal uren per maand voor u gereserveerd. U kunt rekenen op een response bij storingen binnen 8 werkuren. Met deze ICT service waarborgen we de continuïteit van uw ICT bedrijfsvoering.

Wanneer u vrijblijvend meer gedetailleerde informatie wilt hebben over de uitgebreide mogelijkheden van de Brain Ware Support overeenkomst raadpleegt u de rubriek contact.

Contact Details

Brain Ware BV

Const. Huygenslaan 15

3705 SN  Zeist

Tel 030-6993268

Recente tweet

This account (BrainWareBV) does not exist, is not public or doesn't have any tweets yet. Please make sure you spelled the username correct and that your account is set to public.

Volg ons op

twitterfacebook