bomen 960-200

Toepassingen voor de uitvaart

"Standaard op maat"

Uitvaart software dossier administratie uitvaart

In de gebruiksvriendelijke dossier administratie uitvaart module worden de dossiergegevens van de overledene vastgelegd. Na invoering van de gegevens kunnen alle gewenste berichten en overzichten worden afgedrukt. U moet dan denken aan: de aangifte van overlijden, aanvraag graf, aanvraag crematorium enzovoorts. In diverse tabellen kunnen bij de dossier administratie uitvaart module tevens de eigen gegevens, prijzen en adressen worden vastgelegd. Na het invoeren van de gegevens van de overledene kan een begroting worden uitgedraaid, welke tevens de basis kan vormen voor de uiteindelijke factuur. In dit uitvaart software pakket is een facturatie module opgenomen. Klik op de link dossier administratie uitvaart om een proefversie aan te vragen.

Polis administratie (natura) uitvaartverzekeringen module

De BrainPolis 2012 is een polis administratie uitvaartverzekeringen module die speciaal ontwikkeld is voor verzekeraars. Per hoofdlid kunnen een onbeperkt aantal polissen aangelegd worden. De berekende bedragen per polis zijn afhankelijk van leeftijd en looptijd. Alle voorkomende betaalwijzen zijn in de polis administratie uitvaartverzekeringen module aanwezig, zoals bijvoorbeeld acceptgiro en automatische incasso.

Optie module orderverwerking en facturatie:
Voor koppeling met het polispakket is er een speciale module voor orderverwerking en facturatie van de uitvaart.

Optie module Wiskundige Reserve:
Het pakket BrainPolis 2012 kan worden uitgebreid met deze module voor het berekenen van de technische reserve, welke verplicht is voor natura verzekeringen.

Leden administratie uitvaart verenigingen

De BrainLeden 2012 basis module is ontwikkeld voor het bijhouden van een ledenadministratie. Binnen deze administratie kunnen per gezin meerdere tarieven per jaar berekend worden. Hierdoor is het mogelijk ofwel één tarief per gezin te berekenen, ofwel het tarief op te bouwen uit aparte bedragen voor bijvoorbeeld man, vrouw en eventueel de kinderen. Alle voorkomende betaalwijzen zijn in het pakket aanwezig, zoals bijvoorbeeld acceptgiro en automatische incasso. Vanuit het pakket kunnen diverse lijsten en overzichten afgedrukt worden, alsmede adressen op etiketten.

BrainLeden 2012 compleet:
Behalve de mogelijkheden van BrainLeden 2012 basis, is dit pakket voorzien van een koppeling met de boekhouding. Hierdoor is de gehele administratie geïntegreerd tot een soepel werkend en eenvoudig te bedienen leden-adminstratiepakket.

Naast de maatwerk modules voor de uitvaartbranche beschikt Brain Ware over een grote verscheidenheid aan modules zoals boekhoudpakketten, reserveringsmodules etc.

Voor meer informatie over uitvaart software van Brain Ware raadpleegt u de rubriek contact.

Contact Details

Brain Ware BV

Const. Huygenslaan 15

3705 SN  Zeist

Tel 030-6993268

Recente tweet

This account (BrainWareBV) does not exist, is not public or doesn't have any tweets yet. Please make sure you spelled the username correct and that your account is set to public.

Volg ons op

twitterfacebook